Kirkemagasin

Grundtvigs Kirkes kirkemagasin udkommer fire gange om året, i januar, april, juli og oktober. I Grundtvigs Kirkes kirkemagasin finder du artikler, omtale af arrangementer, møder, koncerter, gudstjenesteliste for den kommende periode, meddelelser m.v.

Kirkemagasinet udsendes til tilmeldte husstande og ligger gratis fremme i kirken. Vil du have kirkemagasinet direkte i din postkasse? Så tilmeld dig her - det er gratis. Vi sender desværre ikke til udlandet. Men du kan altid læse og downloade magasinet her på siden. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, det kan du gøre her.

Kirkemagasin 2021

Kirkemagasin oktober, november og december 2021
Kirkemagasin juli, august og september 2021 - vær opmærksom på ændringer pga. COVID-19.
Kirkemagasin april, maj og juni 2021 - vær opmærksom på ændringer pga. COVID-19.
Kirkemagasin januar, februar og marts 2021 - vær opmærksom på ændringer pga. COVID-19.

Kirkemagasin 2020

Kirkemagasin oktober, november og december 2020