Åbningstider

Mandag lukket 
Alle andre dage 10:00 - 16:00 - med undtagelser

Ændringer i åbningstiden pga. kirkelige handlinger. Opdateres dagligt.

Lørdag den 25. maj er kirken lukket for turister
Søndag den 26. maj er kirken lukket for turistbesøg indtil kl. 12.00
Mandag den 27. maj er kirken lukket
Onsdag den 29. maj er kirken lukket for turistbesøg mellem kl. 11.30 - 13.00
Lørdag den 1. juni er kirken lukket for turister
Søndag den 2. juni er kirken lukket for turistbesøg indtil kl. 12.00Åbningstider på helligdage:

Langfredag,  Juleaftensdag, Juledag, 2. juledag, nytårsdag: lukket (for turistbesøg)

På helligedage, hvor kirken er lukket, er der stadig adgang til kirken under gudstjenesterne. Turistbesøg er ikke mulige på disse dage, men alle er velkommen til at deltage i gudstjenesterne. Se kalenderen for gudstjenester på helligdage.

Adgangsforhold for kørestolsbrugere og gangbesværede
Der er flere indgange for kørestolsbrugere og gangbesværede. Ved indgangsdørene i tårnvåbenhuset er der kun ét stentrin på ca. 20 cm. I tårnvåbenhuset findes en rampe til kørestole, som man selv frit kan benytte eller bede kirketjeneren være behjælpelig med. Ved søndre våbenhus (ved kirkekontoret) er der indgang til kirken i plan med terrænet.

Selve kirkerummet er i ét plan med fri adgang til koret. Ved gudstjenester eller kirkelige handlinger kan der efter aftale flyttes stole, så der kan gøres plads til en kørestol i stolerækkerne.

Adgang til krypten sker ad to trappeløb fra søndre våbenhus. For kørestolsbrugere og gangsbesværede er der adgang til krypten via to trappelifter på trappeløbene. Liften kan maximalt bære 175 kg, og ved brug skal man kontakte en kirketjener. Se telefonnummer nedenfor. Det gælder også for handicaptoilettet, som findes i det underjordiske toiletrum på første trappeafsats. Selvhjulpne gangbesværede kan ved henvendelse til kirketjeneren i stedet benytte toilettet ved dåbsrummet i søndre våbenhus.

Kirketjenerne kan kontaktes på tlf. 27 47 18 06

Parkering
Der er gratis parkering ved Grundtvigs Kirike. Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at parkere på græsset rundt om kirken. Græsarealerne hører under kommunen, og man risikerer en bøde for ulovlig parkering. 

Kort
Se Grundtvigs Kirkes placering på Kort

Hjertestarter
Vi har en hjertestarter i våbenhuset forrest i kirken.