Kom til babysalmesang
i Grundtvigs Kirke

Babyer kan ikke synge salmer. Men de kan efter kort tid genkende og blive trygge ved melodier, de hører mor eller far synge. 
Gennem sanglege og salmer, gestik, klokkespil, cymbler, rasleæg, tørklæder, små dværge og meget andet eventyrligt leges musikken ind i børnene.

Man behøver ikke at synge smukt eller være meget musikalsk for at være med. Det vigtige er nemlig nærværet mellem forælder og barn, toner, gestik og mimik.
Babysalmesang styrker børns musikalske, motoriske og sproglige udvikling. Og så får vi forældre nye sange til repertoiret.

 

Betaling og tilmelding

Undervisningen består af 10 holdgange, og prisen er 350 kr. Med i prisen er "Min første salmebog" (værdi: 199 kr.). Du tilmelder dig og betaler via link ud for det ønskede hold. Tilmeldingen er bindende. Du modtager din tilmelding/kvittering med e-mail. 

Betaling og tilmelding

Praktiske oplysninger

Der er babysalmesang om onsdagen kl. 9.30-10.15. Undervisningen foregår i kirkerummet. Holdet følges ad i 10 uger, og vi har max. 12 tilmeldte for, at der er tid til den enkelte. For at være med til babysalmesang skal dit barn være 3-12 mdr.

Ydereligere oplysninger
For yderligere oplysninger kontakt Vibeke Bidstrup tlf. 29 10 82 16 vb@km.dk

   Babysalmesang