Babysalmesang

Baby

Kom til babysalmesang i Grundtvigs Kirke

Babyer kan ikke synge salmer. Men de kan efter kort tid genkende og blive trygge ved melodier, de hører mor eller far synge. Babysalmesangen er startet op igen under ledelse af Anette Phamuang Hansen, der er uddannet på Musikkonservatoriet. Gennem sanglege og salmer, gestik, klokkespil, cymbler, rasleæg, tørklæder, små dværge og meget andet eventyrligt leges musikken ind i børnene.

Man behøver ikke at synge smukt eller være meget musikalsk for at være med. Det vigtige er nemlig nærværet mellem forælder og barn, toner, gestik og mimik.
Babysalmesang styrker børns musikalske, motoriske og sproglige udvikling. Og så får vi forældre nye sange til repertoiret.

Betaling og tilmelding

Undervisningen består af 10 holdgange, og prisen er 350 kr. Med i prisen er "Min første salmebog" (værdi: 199 kr.). Du tilmelder dig og betaler via link ud for det ønskede hold. Tilmeldingen er bindende. Du modtager din tilmelding/kvittering med e-mail. 

Du/I kan tilmelde jer her

Praktiske oplysninger

Der er babysalmesang om onsdagen kl. 9.30-10.15. Undervisningen foregår i kirkerummet. Holdet følges ad i 10 uger, og vi har max. 12 tilmeldte for, at der er tid til den enkelte. For at være med til babysalmesang skal dit barn være 3-12 mdr.

Hvis holdet er fyldt, kan du skrive dig på ventelisten HER
Du vil høre fra os, hvis der kommer afbud på nuværende hold, men også få oplysninger om tilmelding til næste hold :-)

Babysalmesanghold

Tilmeld dig til babysalmesang nedenfor. 

Babysalmesang - november 2023

Start: Onsdag den 1. november  kl. 9.30-10.15
Slut:  Onsdag den 17. januar kl. 9.30-10.15
Babysalmesangsgudstjeneste søndag den 21. januar kl. 12:30
 

Ydereligere oplysninger

For yderligere oplysninger kontakt Agnete Veit på 20 12 52 51 eller agv@km.dk

   Babysalmesang