Kirkekontoret

Du finder kirkekontoret i søndre våbenhus på højre side af kirken, når du står med ansigtet mod facaden. Der er adgang til kontoret via yderdøren til søndre våbenhus eller via kirkerummet, når der ikke er gudstjenester og lignende. På kirkekontoret sidder kirkens kordegn, som kan træffes i kirkekontorets åbningstider.

Åbningstider for kirkekontoret

Mandag lukket
Tirsdag kl. 8-12
Onsdag-fredag 9-13
Torsdag tillige kl. 16-18

Fra den 1. november til den 31. december 2022 har kirken ikke åben mellem 16-18 på torsdage. Kirkekontoret vil fortsat have åbent til kl. 18 på torsdage. Indgang til kirkekontoret kan ske gennem søndre våbenhus.

Åbningstider i øvrigt

Kirkekontoret er lukket torsdag  kl. 16-18 dagen før Bededag, og når en helligdag falder på en fredag, Juleaftensdag og Nytårsdag . Kontoret lukker kl. 12 den 1. maj og er lukket Grundlovsdag.

E-mail til kirkekontoret: bispebjerg.sogn@km.dk

Send sikkert til kirkekontoret

Hvis du skal sende personfølsomme oplysninger til kirkekontoret – f.eks. CPR-nummer, anbefaler vi, at du sender sikkert via dette link: Send sikkert til kirkekontoret. Du skal logge ind med dit NemID, og du vil modtage svar fra os i din e-Boks.

Kordegn og regnskabsfører

Anna Kirstine Steinvig Bergmann