dec

Grundtvigs Kirkes 16-mands professionelle Solistkor og 16-mands Barokorkester opfører juleklassikeren over dem alle. Hvælvingerne løfter sig til de virtuose, festlige og smukke arier og korsatser. Koncertmester er Tinne Albrectsen, og dirigent er Mads Høck.

Entré 175 kr. Billetter købes nedenfor. Et mindre antal billetter kan købes på kirkekontoret, og evt. overskydende billetter kan købes i indgangen.

Dørene åbnes kl. 18.30. Der må ikke medbringes mad og drikke, og der er ingen garderobe.

Solister: Sofie Lund-Tonnesen, Cassandra Lemoine, Renate Ekerhovd, Anne-Kristine Skov Andersen, Lucie Szabova, Laura Meyer, Anne-Sofie Søby Jensen, Jessica Villarreal Villumsen, Jacob Skov Andersen, Anders Grunth, Kristoffer Emil Appel, Teit Kanstrup, William Jønch Pedersen, Richard Låås og Lauritz Thomsen.

Koncertmester: Tinne Albrechtsen

Grundtvigs Kirkes Barokensemble og solistkor dirigeres af Mads Høck