Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 21. november 2021, kl. 15:00
Koncert: Ny himmel – ny jord

Efter den udsolgte succeskoncert i julemåneden 2019 vender Louise Fribo, Tritonus koret, bigbandet The Orchestra & børnekor fra Roskilde i år tilbage med en ny moderne og klangfuld kantate.

Den 21. november kl. 15 i Grundtvigs Kirke inviterer et kæmpe ensemble ledet af komponist og dirigent Jakob Høgsbro på musik, der er både kraftfuld og rørende med et smukt fnug af jul.

Høgsbro har komponeret en kantate til teksten fra den sidste søndag i kirkeåret. I denne tekst bebuder Esajas at der vil komme en ny himmel og en ny jord, når frelseren kommer.

Fire satser kredser om håbet og leger på poetisk vis med lyden i det store kirkerum. Kor, solist og orkester står lysende klart. Musikken er folkloristisk og trækker samtidigt på tråde fra jazz og klassisk musik med inspiration fra f.eks. Edvard Grieg, Miles Davis og Arvo Pärt.

Da koncerten finder sted snublende tæt på julemåneden, vil man udover den nye jazzkantate ”Ny himmel – ny jord” også høre andre af Høgsbros juleværker: ”Juleglæde, kom til stede”, (tekst: Eva Chortsen) samt ”O Magnum Mysterium”, og klassikeren ”Snefnug nummer atten milliard” (tekst: Rune T. Kidde), og sidst, men ikke mindst juleoratoriet ”Som englene synger julenat” (tekst: Helle S. Søttrup).

Entré: 150 kr., unummererede pladser.
Billetter kan købes her