Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 4. juni 2020, kl. 19:30
Orgelmesterkoncert

Mads Høck spiller værker af Bach med udgangspunkt i treenigheden.
Gratis adgang - koncerterne støttes af Augustinus Fonden og William Demant Fonden.

TILMELDING
Da der gælder særlige retningslinjer for at kunne mødes i kirken pga. Coronavirus/COVID-19, er der tilmelding til koncerten. Du tilmelder dig nedenfor.

Update: Da vi ikke har udsolgt, er du også velkommen til at tage chancen og møde op uden at bestille billet.

------

Serien "Orgelmestrene" er en hyldest til de mange særlige orgelkomponister, der igennem årene har skrevet for dette særlige instrument. Koncerterne ligger på den første torsdag i måneden (okt.-juni) og har hver gang et tema, som giver publikum en mere detaljeret indsigt.

Det kan være et komponistportræt, en stilperiode, en kompositionsteknik m.m. Programmet er udstyret med længere beskrivelser og noter om aftenens program. Koncerterne afvikles på kirkens store Vestorgel.