• Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 12. oktober 2018, kl. 18:00

Kulturnatten 2018 i Grundtvigs Kirke

På Kulturnatten bliver Grundvigs Kirke til en tidløs perron. En metafysisk stationsbygning opstår, hvor fortid fremtid og nutid smelter sammen. Et kalejdoskop af nuancer og farver og menneskelivets sanselighed. Den besøgende vil på sin vej gennem perronen møde finurlige rejsende, ild performance, interaktive installationer, magisk musik, sin indre skaberkraft og måske en smule mere...Eller mindre.

Sammen med kunstensemble Event Transportable ønsker vi at lade perronen blive den symbolske ramme for menneskets rejse i livet. Vi afslutter Kulturnatten i kirken kl. 22 med en andagt. Mellem 18-22 er der adgang med Kulturpas. Andagten er åben for alle.

Kl. 18: Kulturnatten åbner i Grundtvigs Kirke
Kl. 20: Ildshow i kirken med kunstnerensemblet Event Transportable
Kl. 22: Andagt i kirken (åben for alle)
Kl. 22.30: Kulturnatten slutter i Grundtvigs Kirke

Kl. 18-22: Tårnet er åben for besøgende. Kom og nyd den storslåede udsigt over Københavns tage. På vejen op kommer du igennem kirkens imponerende tømmerkonstruktion og ser det smukke kirkerum fra oven.

Kl. 18-22: Caféen i krypten er åben for besøgende. Her kan du tage en pause, hvile benene og høre musik. Caféen sælger varm suppe, øl, sodavand, kage, kaffe og the m.m.

Hele aftenen er der stationer rundt i kirken med forskellige aktiviteter og interaktive installationer, kunstnere og meget mere. På skift er der små orgelkoncerter i kirken og musik i krypten.

Foto: Andreas Raun Arneberg / Sattrup & Høst

På Bjerget 14B, 2400 København, Danmark