Kirkens åbningstider
Lørdag: 9.00 - 16.00
Søndag, sommertid: 12.00 - 16.00
Søndag, vintertid: 12.00 -13.00

I den normale åbningstid er kirken indimellem lukket for besøgende og turistbesøg, når der er gudstjenester og kirkelige handlinger.

OBS: Der er lukket i kirken i den normale åbningstid fredag den 11. oktober 2019 pga. Kulturnatten. I stedet er der åbent 18-22, hvor der er adgang med Kulturpas. Kirkekontoret har normal åbningstid med adgang gennem søndre våbenhus.

Åbningstider på helligdage
Skærtorsdag, påskedag, 2. påskedag, pinsedag: 12.00-16.00
2. pinsedag, Kristi Himmelfartsdag og Store Bededag: 13.00 - 16.00
Juleaftensdag: 9.00 - 12.00

Langfredag, Juledag, 2. juledag, nytårsaftensdag, nytårsdag: lukket (for turistbesøg)

På helligedage, hvor kirken er lukket, er der stadig adgang til kirken under gudstjenesterne. Turistbesøg er ikke mulige på disse dage, men alle er velkommen til at deltage i gudstjenesterne. Se kalenderen for gudstjenester på helligdage.

Kort og offentlig transport
Se kort på http://map.krak.dk/m/28JBo

Find offentlig transport hos www.rejseplanen.dk

Grundtvigs Kirke har gode forhold for kørestolsbrugere og gangbesværede
Ved indgangsdørene i tårnvåbenhuset er der kun ét stentrin på ca. 20 cm. I tårnvåbenhuset findes en aluminiumssliske til kørestole, som man selv frit kan benytte eller bede kirketjeneren være behjælpelig med. Ved søndre våbenhus (ved kirkekontoret) er der indgang til kirken i plan med terrænet.

Selve kirkerummet er i ét plan med fri adgang til koret. Ved gudstjenester eller kirkelige handlinger kan der efter aftale flyttes stole, så der kan gøres plads til en kørestol i stolerækkerne. Handicaptoilet findes i det underjordiske toiletrum med adgang via trappen til krypten i søndre våbenhus (ved kirkekontoret). Der er trappeelevator, som kirketjeneren er behjælpelig med at betjene. Selvhjulpne gangbesværede kan ved henvendelse til kirketjeneren benytte toilettet ved dåbsrummet i søndre våbenhus.

Adgang til krypten sker ad to trappeløb fra søndre våbenhus. Der er trappeelevator på begge trapper. Krypten er normalt kun åben ved arrangementer og rundvisninger.

Kirketjenerne kan kontaktes på tlf. 35 83 54 46.

Hjertestarter
Vi har en hjertestarter i våbenhuset forrest i kirken.